Yogaklasser, lokaler og pris


Klippekort: kr 225 per gang ved kjøp av klippekort 10 klipp kr 2225 (bestilles på yoga@lisbethrise.com). Kortet kan benyttes på alle ordinære yogaklasser og har gyldighet på 18 måneder fra kjøpstidspunktet.

Drop-in: 250 kr per gang (betales kontant / Vipps / konto 9365.25.36393 Lisbeth Rise)

(Pga økt husleie gjelder denne prisøkningen fra 01.08.2023)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADRESSE:

Stavangergata 42. Du finner oss øverst i den gamle Margarinfabrikken på Bjølsen (stor gul bygning). Du kommer hit med buss 37 (til Bjølsen), 54 (til Bjølsen) og 34 (til Voldsløkka). Ved inngangspartiet vil du finne skiltet til West End Studios samt en yogaplakat. Ring på klokken til West End, vi åpner så raskt vi kan. Ta trappen opp til toppetasjen. 

FASILITETER:

Det finnes toaletter, dusj og garderobe i lokalene.

Utsikten fra toppetasjen i Margarinfabrikken er upåklagelig, og alle salene vi bruker er lyse og luftige med behagelig spesialgulv beregnet på ballett.

Hatha yoga 75 minutter (moderat fysisk yoga)

Denne allsidige yogaklassen passer for deg som vil ha et pusterom mellom ukens mange aktiviteter, og/eller kjenner på stress eller stivhet i kroppen. Både øvede og ferske yogier er velkomne. Vi jobber bredt med yogaens ulike aspekter. I Hatha-yogaen står de 

fysiske øvelsene (asana) i sentrum, men vi jobber også med pust (pranayama) og meditasjon (dhyana) for at du skal få en helhetlig opplevelse. Kan hende utfordres du også til å dykke ned i en filosofisk læresetning fra yogalitteraturen. 


Vi har fokus på gode tøyeøvelser men også mer dynamiske bevegelser kombinert med bevisst pust. Selv om klassen generelt har lavt tempo gjør vi øvelser av alle vanskeligshetsgrader. Du vil kunne merke at du har aktivert kjernemuskulaturen og jobbet med å styrke hele kroppen.


Ett av målene er å roe ned nervesystemet slik at du kan gå tilbake til hverdagen med større ro og nærvær. Noen av klassene har et tema, som for eksempel bakoverbøy eller balanse. Yogaklassen avsluttes med avspenning.


Ta med egnet matte slik at du får en trygg og god yogapraksis. Har du glemt matten din kan du låne en  stretchingmatte på studioet. NB: disse mattene er ikke optimale for yoga, og av hygieneårsaker anbefales ikke lån av matte.


Klassen undervises ofte med rolig bakgrunnsmusikk til.

Yoga flyt 75 minutter (moderat fysisk yoga)

Denne yogaklassen passer for deg som har yogaerfaring fra før, og er komfortabel med en del stående øvelser og flytsekvenser i moderat tempo. Vi starter rolig sittende eller liggende på matten, og jobber oss deretter gradvis opp til de stående posisjonene.


Du får utfordret balansen, styrket en rekke muskelsgrupper og trent konsentrasjonsevnen. Vi anvender teknikker fra yogasystemets pustelære (pranayama), og kombinerer dette med de fysiske øvelsene (asana). Klassen avsluttes med en deilig avspenning for at kropp og sinn skal få mulighet til å absorbere alle øvelsene. Noen av klassene har et tema, som for eksempel bakoverbøy eller balanse.


Ta med egnet matte slik at du får en trygg og god yogapraksis. Har du glemt matten din kan du låne en  stretchingmatte på studioet. NB: disse mattene er ikke optimale for yoga, og av hygieneårsaker anbefales ikke lån av matte.


Klassen undervises normalt med musikk til.

Parkyoga på Voldsløkka 90 minutter (rolig+flyt mix)

Forskning viser at selv korte opphold ute i naturen senker stressnivået. Kombinér dette med en allsidig yogapraksis og du har en knallbra pakkeløsning for å øke bevegelighet, styrke, balanse og sinnsro.


Alle er velkomne på denne fine uteøkten. Det er gunstig å ha gjort yoga før, men ikke et krav.


Du kan forvente flytsekvenser, balanseøvelser, meditasjon og avspenning. Vi tar utfordringen naturen gir oss i form av litt ujevnt underlag og noen vindkast.


Ta med matte og nok klær/evt. et teppe til avspenningen.


Ta kontakt - SMS 911 88 515 - dersom du lurer på om det blir parkyoga pga værforhold. Avlysning ved regn.

Meditasjon & avspenning 75 minutter (svært rolig yoga)

Vi utforsker ulike teknikker for å styrke evnen til å fokusere og for å oppnå bedre avslapping. Det blir undervist i meditasjon og ulike former for pusteteknikker (Pranayama). 


I denne yogaklassen er det minimal belastning på kroppen. Vi gjør imidlertid sittende og liggende yogaøvelser for å myke opp og bli varme. Du vil kanskje oppleve at det er  lettere å finne den mentale roen når kroppen har fått oppmerksomhet først, og "ristet av seg" dagen som har vært.


Avsluttende avspenning (Savasana) er lengre enn på øvrige yogaklasser, du kan derfor oppleve å komme dypere inn i avslappingen. Ta gjerne med en genser til avspenningen.


Her kan du innhente verktøyene du trenger for å komme i gang med/gjøre mer meditasjon og avspenning hjemme.


Velkommen til en svært myk og rolig yogapraksis. Dette er spa i yogaform :-) 

Yoga flyt basis 90 minutter

Denne yogaklassen forutsetter et minimum antall deltakere. Send derfor din påmelding via kontaktskjemaet eller på e-post innen kl. 12 dagen før annonsert klasse. Undervises med ujevne mellomrom.


Denne klassen presenterer de grunnleggende prinsippene innen dynamisk yoga. Vi har fokus på solhilsen og krigerstillingene, og kommer til å utføre ulike flytsekvenser. Samspillet mellom pust og fysiske øvelser står helt sentralt.


Klassen har et lavere tempo enn yoga flyt-klassen, og vi går grundig gjennom stillingene. Yogaklassen passer godt for deg som er ny til flytyoga, men også  for deg med noe tidligere erfaring. Har du gått på rolig yoga og ønsker større fysiske utfordringer kan denne klassen passe for deg.


Ta med egnet matte slik at du får en trygg og god yogapraksis. Har du glemt matten din kan du låne en  stretchingmatte på studioet. NB: disse mattene er ikke optimale for yoga, og av hygieneårsaker anbefales ikke lån av matte.